Oferim 4 propostes Camí Ignasià en Btt. Val a dir que el Camí Ignasià són, en total, 675 km – 680 km (segons opcions). Amb un desnivell acumulat de 7.441 metres en total.


 

Camí Ignasià 9 dies.

Òbviament, la proposta més exigent és la de 9 dies: 8 etapes més el primer dia de trasllat. Amb algunes etapes força exigents, com la primera de 67,80 km. i 1.800 m. de desnivell acumulat. O la penúltima, amb 106 km i 936 metres de desnivell. Es tracta de l’opció bàsica. 


 

Camí Ignasià 10 dies.

L’opció de 10 dies pot ser la mateixa de la de 9, però afegint-hi un dia més a Azcoitia. Aquesta és l’opció 10 dies (8 etapes + Azcoitia) Això permet gaudir d’un preciós track d’espessos boscos, petites pastures i vells baserriak (casa de camp del país basc), enfilant cap a massís d’Izarraitz… O bé dedicar el dia de més fent passejant per Manresa. Així descobrirem la Cova, el Pou de la Gallina del Carrer Sobreroca, la Capella del Rapte, la Capelleta de Sant Marc o la Seu per posar uns exemples. Aquesta seria l’opció 10 dies (8 etapes + Manresa).

Però una segona opció (de 10 dies) fora fer una ruta menys exigent: 9 etapes de pedaleig més el primer dia de trasllat. I reduir lleugerament la duresa de la primera etapa, redistribuint els allotjaments dels primers dies. Aquesat opció permet anar a Arantzatzu.


 

Camí Ignasià 11 dies.

De fet, afegint un dia més a aquesta darrera proposta de 10 dies obtindrem la proposta d’11 dies. Aquest dia de més es pot dedicar a descobrir les rodalies d’Azcoitia, pedalant per uns entorns meravellosos. Hem dissenyat un track d’espessos boscos, petites pastures i vells baserriak (casa de camp del país basc), enfilant cap a massís d’Izarraitz… O bé descobrir la Manresa Ignasiana, ja a l’arribada. Passejar per La Cova, creuar el Pont Vell, visitar la majestuosa Seu..

O també, hi ha una altre opció: ruta de 9 dies amb 2 dies extres. Un abans de començar la primera etapa, aprofitant el track que hem dissenyat, fent una ruta d’espessos boscos, petites pastures i vells baserriak (casa de camp del país basc), enfilant cap a massís d’Izarraitz. I, en acabar la darrera etapa, ja a Manresa, aprofitar l’avinentesa per a dsecobrir la ciutat. A peu, per la Manresa Ignasiana. Passejant per la Cova, creuar el Pont Vell, visitar la majestuosa Seu, descobrir el Pou del Miracle de la Gallina…. i en finalitzar, passejar pel concorregut Passeig Pere III.

 

Camí Ignasià 12 dies.

La darrera de les propostes Camí Ignasià és la de 12 dies. Correspon a l’opció més suau de 10 dies (9 dies de ruta més el del trasllat) més dos dies extres. És a dir, un abans de començar la primera etapa, aprofitant el track que hem dissenyat, fent una ruta d’espessos boscos, petites pastures i vells baserriak (casa de camp del país basc), enfilant cap a massís d’Izarraitz. I, en acabar la darrera etapa, ja a Manresa, aprofitar l’avinentesa per a dsecobrir la ciutat. A peu, per la Manresa Ignasiana. Passejant per la Cova, creuar el Pont Vell, visitar la majestuosa Seu, descobrir el Pou del Miracle de la Gallina…. i en finalitzar, passejar pel concorregut Passeig Pere III.

 

 

La vida és com anar en bicicleta. Per mantenir l’equilibri cal seguir pedalant. «Albert Einstein».